kallelind.se

Om Kalle Lind och andra gubbar

P3 Sunk del 3.

Gott folk! Det är djupt tragiskt att mina ambitiösa bloggplaner inte kan uppfyllas. Nyss hemkommen från Gotland packar jag väskorna för den helt logiska trippen Malmö-Stockholm-Karlstad-Stockholm-Östersund-Stockholm-Malmö. Varför hänger jag mig åt resande, jag som helst inte lämnar sovrummet? För att någon – bisarrt nog Peter Settman – har vänligheten att betala mig för det.

Hursomhaver: vid blåbärssoppskontrollerna kläms det in radio. Det här kan vara mitt favoritprogram i serien P3 Sunk. Ämnet är politik och ideologi och typ sånt. Det känns skönt att rätta till den urgamla myten om att all musik står på vänsterkanten. Sanningen är snarare att all bra musik står på vänsterkanten.

Föregående

P3 Sunk del 2.

Nästa

P3 Sunk del 4.

6 kommentarer

 1. Gosse

  Helt otroligt bra! Mer Kalle Lind i P3!

 2. P

  Det är så livet fungerar, tiden räcker inte till, ibland gör den det dock.

 3. Blogga lagom

  Till P3 Sunk – har du Jokkmokks-Jokkes engelskspråkiga version av Gulli-gullan (som av oförklarlig anledning blev "Gulli-koko, I sing lajjk ö böööörd")?

  http://www.youtube.com/watch?v=GupB520gxIE

  Magisk låt. Jokke läste texten direkt från lappar, givetvis utan att kunna ett ord engelska. Och även OM man lyckas höra vad det är för engelskt ord, så verkar översättningen vara gjort av typ Google Translate. Jag tror att låten slutar: "Instead of wow wow wow wow wow". Det kan också vara så att Jokke ger upp helt på slutet och bara freebejsar.

 4. David Olgarsson

  Ohoj, Kalle, eftersom jag misslyckades att hitta en vanlig, hederlig mailadress till dig, så tänkte jag att det näst bästa var att posta direkt här på blorgen. Ville bara göra dig uppmärksam på att jag valde att porträttera dig i Hanna Fridéns Portföljjakten #6: http://olgarsson.wordpress.com/2011/05/30/portfoljjakten-6-%E2%80%93-ge-och-fa-pa-webben/

  Värt att påpeka är kanske att jag inte på något vis antyder att du skulle ha något med diktatoriskt folkmord att göra med bild nummer två, ifall någon nu trodde det. Ett rent estetiskt val!

 5. Erik

  Ricky Bruch är död! Ricky Bruch är död!
  Kalle, vad ska vi göra?

 6. Adam

  När jag såg början av inlägget "Det är djupt tragiskt" trodde jag först att det handlade om Ricky Bruchs frånfälle. Det gjorde det inte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén