Jag gör sedan i november en poddserie för Sveriges Radio som heter Snedtänkt. Det är ungefär som den här bloggen fast i prat. Jag träffar olika människor som kan en massa saker om ämnen som intresserar mig lite mer än rimligt. Samtliga program går att ladda ner från Sveriges Radios hemsida.

Naturligtvis spelar man alltid in mycket mer än vad man sen använder. (Eller hur, fellow podders? Man tar väl inte med all skit i avsnittet, eller hur? Man klipper väl bort allt som inte riktigt håller måttet, visst? Det gör man väl? Bra, då är vi överens.) I det senast släppta avsnittet möter jag trubaduren och storytellern Finn Zetterholm och pratar om tider som han har varit med om och som jag bara kunnat drömma om. Vi pratade då om Lars Molins och Christian Lunds klassiska tevefilm Badjävlar. Det kom inte med i podden, men finns att lyssna på här nedan.
blogg finn zetterholm