Om Kalle Lind och andra gubbar

Jag fick ett mejl.

Det händer att bloggläsare hör av sej till mig mejlledes istället för via kommentarfältet. När folk gör sånt till Malena eller Fråga Olle-Olle är det för att de vill ha privata råd och personligt stöd. Kutymen bör väl vara att inte offentliggöra såna mejl.

Eftersom de som skriver till mej mest vill tipsa om aparta gubbar känner jag mej inte så fruktansvärt oetisk när jag nu ändå låter er ta del av ett pytteutsnitt av min inbox. Jag vill att ni ska dela den surrealistiska känslan jag fick när jag först såg avsändaren, sen såg rubriken ”uppmärksammas den som bör”, sen läste själva mejlet.

Jag hoppas avsändaren – om det nu är den Ahrne som faktiskt skrivit – ursäktar, men det finns inget ont i det här. Jag blev bara så jävla paff.

Jag anser att du bör uppmärksamma illusionisten Rolfinos tragiska bortgång.
Mannen med röntgenblicken, experimentatorn, experimentalpsykologen…

Sammanfattat.

Rolfino förtjänar sannerligen en annan uppmärksamhet än denna anser jag Bestämt.

Med Vänliga Hälsningar
Marianne Ahrne

Föregående

Butts and ifs.

Nästa

Det är manierat!

3 kommentarer

  1. Nonsensakuten

    Undrar nu bara när Doris Lessing mejlar dig. Tungt.

  2. Anonymous

    Det vore roligare om du istället skrev några rader om osämjan mellan Marianne Ahrne och Roy Andersson. Offentliga gräl är alltid kul, särskilt mellan äldre människor inom kultursektorn.

  3. Kenneth

    En sak jag tycker du borde rota i, som den cornelis-fan du är, och apropå den (eventuellt) nyuppblossande konflikten på nordirland, är de båda suparbröderna vreeswijks och åkerströms respektive IRA-låtar. Det var inte så vanligt ens bland proggband på yttersta vänsterkanten att sjunga om IRA eller konflikten på nordirland. Vietnam, spanien, chile var en sak, men nordirland ville man helst inte röra med tång.. detta hade jag velat veta mer om. =)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén