Om Kalle Lind och andra gubbar

Tre män utan skägg, varav en egentligen har det.

För att ingen ska tro att jag ägnar hela dagarna åt att läsa memoarer som bibliotekarerna får ta på sig pannlampa och machete för att hitta, vill jag understryka att jag ibland också arbetar. Idag arbetade jag till exempel. Det är kanske inte vad en statare på sin tid skulle ha kallat arbete, men å andra sidan skulle inte jag kalla det han åt för mat.

Bilden föreställer Kalle Lind i rollen som Medhjälpare 1, Fredrik Dolk som Direktören och Valle Westesson som Medhjälpare 2. Man kan säga att det är en ytterst subtil historia om ett antal trasiga själar som försöker hantera sin existentiella ångest och bittert får erfara att leva stundom är att balansera på en samurajsvärdsegg där vidundren väntar nedanför.

Föregående

Kristen barnkultur när den är som bäst.

Nästa

Utbult! Utbult! Utbult!

2 kommentarer

  1. rikard

    Fan vilka skarpa skor!!! Hoppas du har dem privat också. Jag hade aldrig varit med om jag inte fick behålla skorna. Kommer definitivt sitta klistrad framför julkalendern i december.

  2. DW

    Antar att detta INTE är förverkligandet av The Wire i Malmemiljö, eller är det oljehamnens egen Stringer Bell i mitten?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén