Om Kalle Lind och andra gubbar

Avdelningen Berätta Nåt Mer Jag Redan Vet.


Tidskriften Konst är ny på marknaden och öppnar med ett riktigt scoop.

Föregående

Tidelag och ordning.

Nästa

Ett orimligt långt inlägg om ett ganska smalt ämne.

9 kommentarer

 1. Kantarellkungen

  @30+
  Kanske de syftar på förfalskningar av kända konstverk? Eller har någon gjort en piratutgåva av deras tidskrift?

 2. Medelklassman

  Själv tyckte jag att det var kul att rubriken med falsk konst låg så nära herr Åbergs namn. För om han skapar konst är verkligen något man kan debattera.

 3. Urban

  Lasse Åberg som affischnamn ger onekligen viss antydan om målgruppen. Det finns ju redan rätt många tidskrifter för konstälskare (paletten m fl) men de säljer antagligen på toook för dåligt.

  Men nog tramsat. Stoppa pressarna! Alle man på däck! Jag har snappat upp att Kjell Sundvall (var det väl) snart har premiär på en film som heter Bröderna Karlsson och det kan väl bara betyda att han ger oss den länge efterlängtade uppföljaren till SVTs stjärnspäckade Bröderna Cartwright-remake.
  Eller?

  U.J.

 4. Kalle Lind

  30+: jag tycker faktiskt inte att det är så mycket att debattera. Det är klart att det är konst. Vill man fördjupa sej i ämnet så är intervjun med karln rätt intressant. Han resonerar själv kring det och har själv svårt att kalla sej konstnär. Samtidigt är han väl medveten om vad han kan.

  Urban: syftar du på den gamla Gösta Knutsson-skrivna teveparodin så tror jag dessvärre inte att Sundvall låtit sej inspireras. Bröderna Karlsson 2.0 verkar mest handla om nån ball trickfilmning, där Björn Bengtsson spelar två roller dataanimerat.

  Jag råkade förresten gå förbi inspelningen i vintras. Vid Slussen. Ställde mej och glodde lite på Tuva Novotny tills hon kände sej besvärad nog att hälsa. Jag tycker nog att vi fick väldigt fin kontakt.

 5. Urban

  Finns det fler Bröderna Karlsson man kan syfta på?
  Jag är hursomhelst rädd att du har rätt.

  U.J.

 6. David Hjalmarsson

  Angående Kjell Sundvall så har jag länge undrat om det stämmer att han bara har en bröstvårta. När "Sista kontraktet" var aktuellt sändes någon "bakom kameran"-film om inspelningen och då fick man se Kjell i bar överkropp, jag tyckte mig se att en bröstvårta saknades men har inte haft möjlighet att dubbelkolla saken. Hjälp mig.
  Tack.

 7. Anonymous

  Min bedömning av ovan nämda observation är sk. Pectus excavatum

  (ja, du får googla..)
  MVH
  Doc

 8. Wulfahariaz

  Trams!

  De två sista kommentatorerna borde i stället för att irritera oss med sitt tanketomma babbel gå och köpa Se & Hör.

 9. David Hjalmarsson

  Jag tror att jag har några gammla nummer hemma, duger de eller måste det vara pinfärskt?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén