Om Kalle Lind och andra gubbar

Lösryckta bitar ur ”För Sverige – på tiden” del 13: musik och satanism.

Det här känns som ett tåg som inte går att hejda. Som ni förstår är Ann Ekebergs skrift För Sverige – på tiden: en exposé över ungdomskulturen (1991) en veritabel guldgruva. Betänk då att jag sparat de allra bästa citaten till boken Människor som gått till överdrift.

Vi tuffar väl på några dagar till. Sen kommer nåt jag själv har skrivit, förhoppningsvis lite mer sammanhängande, omdömesgillt och källgranskat än Ekebergs tirader. Som ni säkert kan se framför er, är Ekebergs kapitel ”Musik och satanism” särskilt omfångsrikt. Vi saxar det viktigaste:

Även på små orter kan det finnas djävulsdyrkare. En f d elev, en flicka, blev intresserad av organisationen (oklart vilken, gissningsvis en djävulsdyrkarorganisation) och efter ett tag tyckte hon att hon ville bli medlem. Initieringen i kyrkan, för hennes del, var att hon skulle äta upp ett foster. Flickan tyckte då som varje förnuftig människa borde tänka, att detta var väl makabert och gick till en präst. Flickan blev efter ett tag fri från organisationen.[…]

Man kan då undra var denna ’kyrka’ får t ex foster till dylika initieringar? Här består vår prövning i att inte vara naiva och tro – ’sånt händer inte i Sverige’. Även s k högt uppsatta personer i vårt samhälle kan vara medlemmar i organisationen. […]

Vi kan få en liknande utveckling som i USA, där årligen ett stort antal Barn försvinner och kommer i satanisternas våld och där föräldrar får efterlysa sina Barn på mjölkpaket och kundtavlor. Överallt ser man detta på jättestora reklamskyltar med fotografier, utmed vägarna eller bak på en lastbil: – ’HAR NÅGON SETT DETTA BARN?’ eller kanske på en lapp uppsatt på en bensinpump eller i ett butiksfönster ’Jimmy 2 years – missing’ (Jimmy 2 år – saknas). En del föräldrar lämnar sina Barns fingeravtryck till polisen för att underlätta identifiering och efterspaning vid en eventuell kidnappning. Ja, det har redan hänt i Sverige att Barn försvunnit på satanisternas högtidsdagar och sedan hittats döda efter att först ha misshandlats och utnyttjats svårt.

Föregående

Lösryckta bitar ur ”För Sverige – på tiden” del 12: rockberoendet.

Nästa

Lösryckta bitar ur ”För Sverige – på tiden” del 14: försvaret (typ).

4 kommentarer

 1. Anonymous

  Ojoj, det var andra tider då. Här i Sverige hade vi ett par rättsfall där barn triggades att ljuga om att de hade varit med om dylika tillställningar, och vad jag vet åkte folk i fängelse för sådana här anklagelser. Polisen åkte till förmodade brottsplatser och grävde utan att hitta något samtidigt som sådana som Eva Lundgren satt i TV och pratade om världsomspännande satanistiska pedofilnätverk… utan att man någonsin hittade bevis för att några sådana här ritualer förekommit. Allt var inte bättre förr.

 2. Excelsis

  Det är kanske samma organisation som tillhandahåller barnen som genusprofessorn och batikhäxan Eva Lundgren avslöjade i sin "forskning".

 3. Gustav

  Taskig tajming kanske, men just idag hörde jag på radio att det saknas 350 ensamkommande flyktingbarn i Sverige… Inga hänvisningar till sataniska matritualer dock, sånt håller inte seriösa journalister på med. Längre.

 4. John Eje Thelin

  Det allra bästa är ju att hon sätter versal på barn genomgående, som att det är nån sorts egennamn.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén