Om Kalle Lind och andra gubbar

Människor som gått till överdrift: John Curtis Holmes (del 1).

Någon gång i prepuberteten får pojkar lära sig att det är väldigt viktigt att ha ett rejält stycke kött i grenen. Andra pojkar hjälper en gärna till insikten, ofta de pojkarna som råkat pubertera något tidigare eller som inte går i ens klass och alltså inte har nån anledning att visa vad de själva besitter.

Får man tro dessa pojkar – vilket det inte finns några synbara skäl att göra; samma figurer brukar också hävda att matteläraren är pedofil – frågar jordens damer inte efter något annat än centimeterantal när de väljer sina partners.

Pojkarna i fråga får en del uppbackning också av expertisen. Kändissexologen Malena Ivarsson, känd för åttitalets tevepublik via teveproduktionerna Sköna söndag (ett ”kvinnomagasin”, som alltså handlade om flärd, krukväxter, stickning och G-punkten) och Fräcka fredag (ett erotikmagasin, som alltså innehöll en dekor bestående av tygkukar samt en levande haremseunuck, och som gästades av sin tids sexkändisar, bl.a. den italienska porrstjärnan/ parlamentsledamoten Cicciolina och barnprogramsfiguren Ulla-Bella), får ofta frågan i sina rådgivningsspalter.

Malenas återkommande svar är att nej, längden har ingen betydelse – det hänger på tjockleken.

Vilket säkert är lugnande för dem med penisar formade som snusdosor, och inte ett dugg lugnande för nån annan.

En SIFO-undersökning 2008 visade dock att för merparten av svenska kvinnor är styvnaden viktigare än storleken. Det vill säja att merparten av svenska kvinnor greppat penetrationens förutsättningar. Ett statistiskt faktum jag inte riktigt vet vad man ska göra med, är att en specifik grupp kvinnor svarade att mängden lem trots allt är viktigare än att den alls fungerar: kristdemokrater.

29 procent av de kristdemokratiska kvinnorna framhåller storleken, endast 28 procent hårdheten. Bland övriga kvinnor håller 8 procent på storlek och 53 på hårdhet (AB 7/2 2008).
Frågan om verktygets storlek har sysselsatt noblare figurer än både högstadiekids, Malena och högerkristna. Om den engelske kungen Karl II (1630-1685, till höger på bilden) diktade en samtida lord, givetvis på ett mycket förfinat och höviskt sätt:

Ej blir hans höga lusta alltför ansträngd
Hans spira är ju av precis hans kuklängd

(Spiran till vänster på bilden.)

Så blev Karl II också far till fjorton barn. Eller rättare sagt: han erkände faderskap till fjorton barn. Dock råkade han aldrig befrukta just sin egen hustru, Katarina av Braganza. Allt sköttes dock på ett mycket förfinat och höviskt vis.

Eventuellt ska man dock ta uppgiften om Karl II:s mandom med en nypa salt. Den kom från hans älskarinna Barbara Villain av Castlemaine, som verkar ha haft en viss fixering vid just penisar. När mumien efter en trehundra år gammal biskop hittades och uppvisades i London, bad hon att få vara ensam med liket. Kyrkvaktmästaren kunde därefter konstatera att det nu satt bitmärken där biskopsstaven fordom suttit. (Allt utfördes dock på ett mycket förfinat och höviskt vis.)

… nu inser jag att jag skrivit nån spaltmeter utan att komma till saken, det vill säja John Holmes sak. Det blir lätt så när ämnet engagerar. Vi återkommer till porrens svar på Ulf Brunnberg när tid (och inte minst plats!) finnes.

Föregående

Kändisbarnsnamnen från helvetet.

Nästa

Interiörer från ett skäggigt hem 2.

5 kommentarer

 1. Taxman

  I dekoren på Fräcka Fradag ingick även ibland den s k Torpedkungen, Dragan Joksovic som sedermera sköts ihjäl på Solvalla. Han var också en mycket tidstypisk kändis i programmet.

 2. Dvärghundspossen

  En levande harems-eunuck??? TV var visst knäppare förr trots allt.

  Sen borde väl folk som svarar "styvnad" som viktigare än storlek mena att det är viktigt att den blir riktigt stenhård snarare än bara tillräckligt hård för att öht gå att stoppa in… gissar jag?

  Har du sett Conan O'Brien när han fick besök av en läkare som skrivit en bok om just erektioner, och hur erektioner hänger samman med hälsotillståndet i stort? Han satt och jämförde med olika matvaror (som han också hade med sej och visade fram för TV-publiken) – får man en erektion hård som en gurka så visar det på bra blodcirkulation osv, får man en som en kokt korv i konsistensen så är det ett illavarslande tecken.

 3. johabbed

  Möjligheten finns att en av dina bröder, närmare bestämt Nils, redan tipsat om detta. Men The Daily Show gjorde häromdagen ett skoj inslag om John Falcon, mannen som påstått sig såväl ha världens största penis som att vara son till just John Holmes.

  Inslaget här: http://www.thedailyshow.com/watch/tue-march-2-2010/jonah-falcon-needs-a-job

  För ytterligare läsning finns det också alldeles för mycket intima detaljer kring denna man och hans utrustning på
  http://www.webcitation.org/5cIyDR6N1

  Håll till godo.

 4. Röd

  Ser fram emot fortsättningen med barnslig förtjusning och solsken i blick.

  och ja, hårdheten/styvheten måste väl räkas som viktigast om den så att säga ska in, eftersom är den mjuk spelar det ju faktiskt ingen som helst roll ifall den är "like a babys arm holdning an apple" eller som en fingerborg, nåt penetrerande blir det ju inte tal om. Möjligtvis funkar det bättre med en stor ifall den är semihård, det blir ju liksom mer att "jobba med", men ändå.

 5. Jonas

  De omtalade "haremseunuckerna" (de var två) i Fräcka Fredag var faktiskt två bröder från vår hemstad, Eslöv. De blev lite lokalkändisar i samband med det där programmet – under en mycket begränsad tid visserligen, men ändå.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén