kallelind.se

Om Kalle Lind och andra gubbar

Konsumentupplysning.

Här kan man se ett samtal mellan Bengt Berg, garanterat den mest behaglige riksdagsledamot från Värmland jag har träffat, och en annan man med ett skägg. Bergs närvaro i studion föranleds av att ett kapitel i nyutkomna "52 festliga riksdagsledamöter" tar sin utgångspunkt i Bergs något originella huvudbonad. Det är kanske inte den spaning jag själv tycker är den mest finurliga – mössan är ju rätt uppenbar där den sitter – men till mitt försvar handlar kapitlet om lite annat också. Lars Ohlys utlovade roman, till exempel.

Föregående

Editherat.

Nästa

Dokument: stalinism och homosexualitet.

2 kommentarer

  1. David

    Stackars Kalle. Att du alltid ska försvara varför man ska göra sig lustig. Vilken annan humorist måste svara på den frågan? 🙂 Älskar dina böcker och kommer även att läsa detta mästeverk!

  2. Kalle Lind

    David: tack för omtanken, men jag tycker nog inte att det är några problem. På nåt vis har jag förståelse för journalister, med tanke på vilket håll de kommer från, som är upphängda på att saker ska vara utmanande, avslöjande, klargörande. Kanske är jag också lite smickrad för att de inbillar sig att jag är en av dem.

    Icke desto mindre är det angeläget för mig att understryka mitt huvudsyfte. Den som vill leta rena sakfel lär ju inte leta förgäves i en bok som använder drastiska bilder och komprimerade sammanhang.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén