Om Kalle Lind och andra gubbar

Det kom mejl.

En vänlig själ med det ovanliga namnet www.erotiskhypnos.se har tagit sej tid och kraft att skicka följande mejl till mej:

Hej,

Boken om Erotisk Hypnos är en välskriven bok med handfasta tips och råd på hur man skall gå tillväga med sexuell hypnos. Boken är 30 sidor och finns för dig att hämta på:

[länk till pdf som jag lovat att plocka bort, bloggarens anm.]

Om du sedan tycker att boken är intressant och skriver om den på din blogg är helt upp till dig, skulle du göra detta ber jag dig hänvisa till www.erotiskhypnos.se där boken finns för försäljning.

Tack för din tid.

MVH

www.erotiskhypnos.se

Ja, så löd det. Inget konstigt med det så klart. Innan ni börjar dårklicka på hyperlänkarna vill jag varna att jag inte testat själv. Mitt intresse för erotisk hypnos stannar vid själva ordet. Det kan, rent teoretiskt, vara fråga om nån sorts troll. Ett hederligt gammalt erotiskt hypnostroll. Som sagt: ingenting konstigt.

Föregående

Den bästa (eller nja, topp-tio i alla fall) anekdoten (eller kanske inte bästa, utan mest fascinerande) ur Nils Petters memoarer.

Nästa

När fanan blir gammal.

8 kommentarer

 1. August L S

  Hur effektivt kan erotisk hypnos vara egentligen? Räcker det med att vi har läst om ett mejl, om en bok, om det här för att vi ska börja känna oss lite pilska månntro?

 2. Pernilla

  Ja, vem vet? Kanske nåt för slutkörda småbarnsföräldrar utan inspiration? 🙂 Eller inte. Håller med dig, ordet i sig är intressant. Aldrig hört det förr. Aldrig ens tänkt att dessa två ord skulle kunna passa ihop i en och samma mening…

 3. Anders

  Jag misstänker att den PDF du länkar till mest var menad för dig personligen och inte för allmän nedladdning eftersom det verkar vara samma PDF som butiken faktiskt säljer (passande nog för 69:-).

 4. Anonymous

  Hej,

  Ja, mejlet var riktat till dig personligen. Det skulle vara tacksamt om du kunde plocka bort länken till PDF-filen då den endast var menad till dig, och nej, det är inget virus. Det är en bok skriven av en psykolog som ökat njutningen för många människor.

 5. Kalle Lind

  Anonym (a.k.a. Erotisk Hypnos): visst, jag plockar så klart bort när du ber mej. Jag tänkte nog inte att hela boken fanns på länken i fråga.

 6. rotve

  Vad trevligt att Erotisk hypnos gratis ger Kalle Lind en skrift som är författad av en psykolog och som ökat njutningen för många människor!

  Har du läst boken, Kalle? Njuter du erotiskt nu?

 7. petter

  Nej rotve, han har ju inte ännu träffat psykologen som ökat njutningen för många människor.

 8. tompa

  Jag vill också träffa en psykolog som ökat njutningen för många människor.
  Det är ju ingen vits med njutning om den inte ökar.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén